Home / archiefcentraal / gratis computerhulp in bieb raalte

gratis computerhulp in bieb raalte

Iedereen met computerproblemen kan op donderdag 26 januari tussen 13.30 en 16.30 uur terecht in Bibliotheek Raalte. Laptops met gangbare software (Windows, Office) zijn aanwezig. Wanneer er problemen zijn met de eigen computer, word je verzocht deze mee te nemen (monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig). Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, zal de originele software beschikbaar moeten zijn. Ook hulp bij het inbouwen van apparatuur in je computer is mogelijk. Toegang en hulp gratis en je hoeft geen lid te zijn. Kijk ook op www.bibliotheekraalte.nl voor alle data.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Home / archiefcentraal / gratis computerhulp in bieb raalte

gratis computerhulp in bieb raalte

Iedereen met computerproblemen kan op donderdag 12 januari tussen 13.30 en 16.30 uur terecht in Bibliotheek Raalte. Laptops met gangbare software (Windows, Office) zijn aanwezig. Wanneer er problemen zijn met de eigen computer, word je verzocht deze mee te nemen (monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig). Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, zal de originele software beschikbaar moeten zijn. Ook hulp bij het inbouwen van apparatuur in je computer is mogelijk. Toegang en hulp gratis en je hoeft geen lid te zijn. Kijk ook op www.bibliotheekraalte.nl voor alle data.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.