Home / archiefcentraal / gemeente sluit bouwplaats flierefluiter

gemeente sluit bouwplaats flierefluiter

Eerder legde de gemeente de eigenaar van de recreatieboerderij een bestuursdwang op. Daarin stond dat die eigenaar zelf moest zorgen voor een afzetting. De afzetting moest er maandag staan. Afgelopen weekend stonden de hekken er ook al, maar bij nadere inspectie van de gemeente bleek dat de afzetting niet aan de gestelde eisen voldeed.

Het hek moest namelijk de bouwplaats volledig afsluiten, zodat er niemand op of af kon. Dat bleek bij de inspectie niet het geval. Donderdagmorgen is dat hersteld door gemeentemedewerkers, in bijzijn van de politie.

De aanwezigheid van de politie was volgens een woordvoerder van de gemeente puur preventief.

Lees ook

Wintergames in Raalte succes

RAALTE – Sportbedrijf Raalte en de Sallandse Mixed Hockey Club (SMHC) hielden de afgelopen maanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.