gemeente sluit bouwplaats flierefluiter

Eerder legde de gemeente de eigenaar van de recreatieboerderij een bestuursdwang op. Daarin stond dat die eigenaar zelf moest zorgen voor een afzetting. De afzetting moest er maandag staan. Afgelopen weekend stonden de hekken er ook al, maar bij nadere inspectie van de gemeente bleek dat de afzetting niet aan de gestelde eisen voldeed.

Het hek moest namelijk de bouwplaats volledig afsluiten, zodat er niemand op of af kon. Dat bleek bij de inspectie niet het geval. Donderdagmorgen is dat hersteld door gemeentemedewerkers, in bijzijn van de politie.

De aanwezigheid van de politie was volgens een woordvoerder van de gemeente puur preventief.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.