gedenksteen voor historische vereniging

De gedenksteen van de start van de aanbouw van het gemeentehuis in Wijhe, is sinds afgelopen vrijdag bezit van de Historische Vereniging Wijhe. De aanbouw werd in 1981 gebouwd, toenmalig burgemeester Zijlmans heeft de steen overhandigd.

De dochter van Zijlmans heeft in 1981 een gedenksteen aangeboden. Deze is afgelopen vrijdag door het college van B&W van Olst-Wijhe teruggegeven aan Zijlmans die op zijn beurt de steen aan de historische vereniging overhandigde.

De steen is vanaf nu te bewonderen in de oudheidskamer in Wijhe. Eind januari 2012 start de sloop van de aanbouw van het oude gemeentehuis locatie Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.