fietser in sloot na aanrijding met auto

Het slachtoffer fietste met een vriend over de Raamsweg in de richting van Haarle. Achter deze twee fietsers reed een 47-jarige automobilist uit Raalte. Tijdens het passeren van de fietsers sloeg het slachtoffer linksaf om een oprit in te rijden. De automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen en reed de fietser aan. Het slachtoffer liep een forse beenwond op en werd door personeel van de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval werd een deel van de Raamsweg voor het verkeer afgesloten. Tussen de Boetelerveldweg en de Kroepeweg mocht er tijdelijk geen verkeer passeren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.