er staat heel wat te gebeuren bij wijhe 92

Op de nieuwjaarsreceptie werd Henk Kok benoemd tot erelid, Jan Oosthof tot lid van verdienste. Beide heren kregen voor hun inzet de verenigingsmedaille. Henk Kok is sinds de fusie tussen SV Wijhe en IJsselboys al actief als vrijwilliger bij Wijhe’92. Naast een functie in het hoofdbestuur heeft Kok meerdere rollen binnen de vereniging bekleed, zoals voorzitter, commissielid, wedstrijdsecretaris, scheidsrechter, gastheer en kassier.

Jan Oosthof heeft het voetbal en het vrijwilligerswerk met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn vader (Karel Oosthof) was vanwege zijn grote verdiensten zelfs erelid van IJsselboys. Ook Jan is al zo’n 40 jaar actief in de voetbalwereld. Hij is zowel bij IJsselboys als bij VV Wijhe vrijwilliger geweest en vanaf de fusie in 1992 is hij actief geweest in allerlei functies bij Wijhe ’92. Bij IJsselboys was Jan één van de eerste jeugdtrainers die aandacht schonk aan techniek. In zijn nostalgische felrode trainingspak bracht hij de jeugdspelers extra techniek bij, hetgeen resulteerde in technisch betere voetballers op latere leeftijd. Ook is hij in de historie bij de voorgangers van Wijhe ’92 scheidsrechter en bestuurslid geweest.

Naast trainer is Oosthof ook verzorger, beheerder, kantinemedewerker, wasman, schoonmaker, schilder, praatpaal en EHBO-er geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.