eerste koren straatkorenfestival bekend

Luttenberg staat op zondag 24 juni in het teken van het straatkorenfestival ‘Het musicale landleven’. Van 12.45 tot 17.15 uur wordt het festival voor de elfde keer gehouden en de aanmeldingen van de koren komen gestaag binnen. Het is weer een heel gemêleerd genre, van Shantykoren tot Popkoor tot Smartlappenkoor, zoals ook een mengeling van Heren, Dames en Gemengde koren.

Dit jaar treden in ieder geval ‘de laatste snik’ uit Zuidlaren, ‘De Bekezangers’ uit Bathmen, ‘De Hoolter Korhanen’ uit Holten, ‘X-cream’ uit Balkbrug, ‘Germania’ uit Heeten, ‘De Eemvaarders’ uit Amersfoort, ‘De HoolterDeerns’ uit Holten, ‘Kiek An’ uit Varseveld, ‘Spoorkoor op Stoom’ uit Woudenberg en natuurlijk het organiserende koor ‘De Stroatkjals’ uit Luttenberg.

Ook zijn we inmiddels begonnen met het benaderen van standhouders voor de braderie. Voor de braderie kunnen zich echter nog steeds standhouders aanmelden. Dit kan via h.korenromp@home.nl. Bij voorkeur moet het wel iets van doen hebben met het landleven in de breedste zin.

De eerste ontwikkelingen voor de demonstraties en de straattheateracts kondigen zich ook al aan en hebben we inmiddels ook de nodige contacten. Maar ook hier kan men zich nog wel voor aanmelden op het eerder genoemde mailadres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.