Home / archiefcentraal / eagles ruim langs volendam

eagles ruim langs volendam

De thuisploeg kwam sterk uit de winterstop, ondanks de nodige blessures. De eerste helft was het eenrichtingsverkeer op het doel van de bezoekers uit Volendam. Het stond na vijfenveertig minuten dan ook al 3-0, dankzij doelpunten van Tarvarjervi, Janota en nogmaals Tarvarjervi.

Na rust gingen de Deventenaren door waar ze gebleven waren. Een rode kaart voor Volendam-verdediger Barry Opdam hielp de thuisploeg nog verder in het zadel. Eagles liep al snel uit tot 4-0 dankzij een doelpunt van Suk. Een doelpunt van Antonia maakte het Deventer feestje compleet.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.