dikke nederlaag kwiek op mizuwaai

De eerste helft hield Kwiek het hoofd nog wel koel, in de tweede helft werden ze helemaal zoek gespeeld door MizuWaai uit Dalfsen dat met 37-18 won. Je kunt daarin het grote verschil in beleid zien. MizuWaai investeert in goede, maar ook dure speelsters. Kwiek zegt dat de eredivisie mooi is, maar dat een derde van de spelers uit eigen jeugd moet komen.

MizuWaai staat op dit moment tweede met 20 uit 12. De nummer een Westfrieland SEW speelde een wedstrijd meer en heeft ook twee punten meer. SEW won trouwens met een doelpunt verschil van Kwebbel E&O en had dus dit weekend al bijna Dalfsen naast zich moeten dulden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.