Home / archiefcentraal / de wraak van salland wilhelmfreddie

de wraak van salland wilhelmfreddie

De eerste editie van de Wraak van Salland gaat op vrijdag 20 januari van start in De Gouverneur in Raalte. Daarna volgen nog negen livemuziekavonden in andere cafés in Salland. Negen cafés, een discotheek, 24 bands uit de regio en nu al interesse van andere regio’s. In aanloop naar de Wraak presenteren de deelnemende bands zich.

Wilhelmfreddie (3 februari Reimink Lemelerveld)

Wilhelmfreddie is funk uit Deventer. In oktober 2011 verschijnt de debuut demo ‘Sexparalyseappeal’. Een intense, gevarieerde plaat. Wilhelmfreddie combineert verrassende funk met nostalgische jazz en stevige riffs.

Lees ook

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.