de wraak van salland peanuts outta can

De eerste editie van de Wraak van Salland gaat op vrijdag 20 januari van start in De Gouverneur in Raalte. Daarna volgen nog negen livemuziekavonden in andere cafés in Salland. Negen cafés, een discotheek, 24 bands uit de regio en nu al interesse van andere regio’s. In aanloop naar de Wraak presenteren de deelnemende bands zich.

Peanuts Outta Can (27 januari Vosman Nieuw-Heeten)

Met fijne covers en inmiddels een paar eigen nummers zijn ze goed op weg om een knallende show neer te zetten op de Sallandse podia. Zoals ze zelf altijd zeggen: ‘You become a real man, when you eat Peanuts Outta Can!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.