Home / archiefcentraal / de wraak van salland midnight menace

de wraak van salland midnight menace

De eerste editie van de Wraak van Salland gaat op vrijdag 20 januari van start in De Gouverneur in Raalte. Daarna volgen nog negen livemuziekavonden in andere cafés in Salland. Negen cafés, een discotheek, 24 bands uit de regio en nu al interesse van andere regio’s. In aanloop naar de Wraak presenteren de deelnemende bands zich.

Midnight Menace (10 februari Schoenmaker Luttenberg)

Energieke punkrock beïnvloed door bands zoals Ignite, Bouncing Souls en Rise Against. Dreunende riffs en besmettelijke melodiën gecombineerd met krachtige vocals van leadzangeres Heleen Tichelaar zorgen voor een uniek en overtuigend geluid. De vijf leden tellende band is serieus in opkomst sinds 2008. Alle bandleden hebben de nodige ervaring opgedaan in vorige band, zoals One Clear Moment, Educational Chaos, Fire Engine Red en Stars Overnight.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.