de wraak van salland everbreak

De eerste editie van de Wraak van Salland gaat op vrijdag 20 januari van start in De Gouverneur in Raalte. Daarna volgen nog negen livemuziekavonden in andere cafés in Salland. Negen cafés, een discotheek, 24 bands uit de regio en nu al interesse van andere regio’s. In aanloop naar de Wraak presenteren de deelnemende bands zich.

Everbreak (27 januari Vosman Nieuw-Heeten)

Everbreak is een band uit Elburg/Zwolle die is ontstaan in 2010. De band gaf het eerste optreden in een uitverkochte kleine zaal van Atak. Vervolgens stond de band in het voorprogramma van Kontrust, Altersonic/Eurosonic, Estrado en 013. Begin 2012 komt de langverwachte nieuwe EP uit, waarna de band weer veel optredens wil gaan doen. De stijl is een mix van skunk anansie, alterbridge, sevendust, story of the year.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.