de wraak van salland dom verdan

De eerste editie van de Wraak van Salland gaat op vrijdag 20 januari van start in De Gouverneur in Raalte. Daarna volgen nog negen livemuziekavonden in andere cafés in Salland. Negen cafés, een discotheek, 24 bands uit de regio en nu al interesse van andere regio’s. In aanloop naar de Wraak presenteren de deelnemende bands zich.

Dom Verdan (27 januari Vosman Nieuw-Heeten)

Dit idee werd lang.. lang.. heeeeeel lang.. niet meer dan een droom. Totdat, op een koude winterse dag, er een mooi warm, licht lampje ging branden in de (trage) kop van Krikkink: “Verrek mijn kameroat Töns kan ook gitaar spöln”, zei hij tegen zichzelf.

En zo geschiede het, het eerste bandlid was gevonden. Maarja twee gitaristen voor een rock ’n roll band? Dat wordt niet wat. En zo kwamen de twee jongens op het idee om Frank ‘Eertjes’ Jansen als zanger te contracteren, nadat ze al eens hadden gehoord dat ie ‘best aardig’ kon zingen. Dit bleek later wel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.