de wraak van salland dick e blake

De eerste editie van de Wraak van Salland gaat op vrijdag 20 januari van start in De Gouverneur in Raalte. Daarna volgen nog negen livemuziekavonden in andere cafés in Salland. Negen cafés, een discotheek, 24 bands uit de regio en nu al interesse van andere regio’s. In aanloop naar de Wraak presenteren de deelnemende bands zich.

Dick E. Blake (9 maart Hoppe Broekland)

Tijd om op pad te gaan en de vinylcollectie uit te breiden. Dan een bier en spelen voor de meisjes… En wat speelt Dick E. dan voor die meisjes? Liedjes. Met een beetje Beat, met een Franse slag, met een rafelrandje waar hij maar niet van af komt en in de overtuiging dat het achter in de garage het leukst is. Dick heeft natuurlijk veel geluisterd naar andere liedjes maar alle pogingen die na te spelen stranden hopeloos. Verwacht dus geen Byrds, Joy Division, Kinks, Guided by Voices, Wedding Present of Neil Young. Verwacht Dick E. Blake.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.