Home / archiefcentraal / de wraak van salland a letter home

de wraak van salland a letter home

De eerste editie van de Wraak van Salland gaat op vrijdag 20 januari van start in De Gouverneur in Raalte. Daarna volgen nog negen livemuziekavonden in andere cafés in Salland. Negen cafés, een discotheek, 24 bands uit de regio en nu al interesse van andere regio’s. In aanloop naar de Wraak presenteren de deelnemende bands zich.

A Letter Home (3 februari Reimink Lemelerveld)

De band schrijft muziek over het dagelijks leven en alles wat hen bezig houdt. Oprechte teksten waar iedereen zich mee kan identificeren zijn belangrijk voor ze. A Letter Home is altijd bezig met het schrijven van nummers, optreden en doen dit met veel passie en plezier!

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.