de wraak van salland a letter home

De eerste editie van de Wraak van Salland gaat op vrijdag 20 januari van start in De Gouverneur in Raalte. Daarna volgen nog negen livemuziekavonden in andere cafés in Salland. Negen cafés, een discotheek, 24 bands uit de regio en nu al interesse van andere regio’s. In aanloop naar de Wraak presenteren de deelnemende bands zich.

A Letter Home (3 februari Reimink Lemelerveld)

De band schrijft muziek over het dagelijks leven en alles wat hen bezig houdt. Oprechte teksten waar iedereen zich mee kan identificeren zijn belangrijk voor ze. A Letter Home is altijd bezig met het schrijven van nummers, optreden en doen dit met veel passie en plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.