de kort gemeente moet beter handhaven

“Dat was bijvoorbeeld zo bij Drostenkampaffaire en bij de jáááren slepende kwestie Schuitema aan Almelosestraat. En nu dus bij de Flierefluiter is het niet anders. Het is werkelijk tenenkrommend. Wat het in het laatste geval zo extra triest maakt, is het feit dat er kampvorming plaatsvindt. Enerzijds het kamp van de voorstanders van Pronk en anderzijds dat van de sympathisanten van de omwonenden. Op internet lees je vaak de vreselijkste verwensingen richting bezwaarmakers tegen dit bedrijf.”

De Kort roept de gemeenteraad in zijn brief op om het college beter te controleren. “Ik hoop met deze brief te bereiken dat er in Raalte eindelijk eens ontstaat dat enigszins lijkt op rechtsbescherming en rechtsgelijkheid. En daarmee bedoel ik dus niet dat op elke slak zout wordt gelegd, maar wel dat ingegrepen wordt zodra de belangen van derden door illegaal handelen evident worden geschaad. “

Lees de volledige brief in de bijlage van dit artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.