de huttert logeerbedrijf van het jaar

De onderscheiding werd tijdens de feestelijke finale onder grote belangstelling van het publiek op de stand van VeKaBo overhandigd door boer Gijsbert en zijn vriendin Femke, bekend van het populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw.

De familie Rensen, eigenaar van De Huttert, is blij verrast met de toekenning van de prijs. “De concurrentie was zwaar en we zijn onze gasten dankbaar dat ze ons bedrijf voor deze verkiezing genomineerd hebben”.

De gasten roemden de vakantieboerderij om de goede verzorging, de moderne accommodatie en de rustieke omgeving met uitgebreide recreatiemogelijkheden.

Familie Rensen biedt op De Huttert drie moderne appartementengebouwen, een theeschenkerij en camping met kampeerplaatsen met uitzicht op de Sallandse Heuvelrug. De drie gebouwen hebben elk een eigen sfeer en zijn geschikt voor groepsgroottes vanaf twee personen. In de theeschenkerij kan men onder het genot van een kopje koffie of thee genieten van het uitzicht over de weiden. De landelijke en rustieke omgeving waarin de vakantieboerderij is gesitueerd, biedt de vakantieganger veel recreatiemogelijkheden.

De bekendmaking van het VeKaBo Logeerbedrijf van het jaar 2011 vormde de laatste ‘ronde’ van een spannende verkiezing. Daaraan voorafgaand konden gasten via de site van VeKaBo of de daartoe bestemde formulieren in de VeKaBo gids een door hen bezochte logeeraccommodatie voordragen. Uit deze voordrachten koos een onafhankelijke jury – per regio van Nederland – het VeKaBo logeerbedrijf van de betreffende regio. Het ging daarbij niet alleen om het aantal stemmen van gasten, maar ook om de algemene uitstraling van het bedrijf en de gastvrij en veiligheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.