de 10 verschillen rondom nieuwjaar schieten

Om orde in het leven te houden markeren we al eeuwen lang bepaalde momenten. De jaarwisseling met het Nieuwjaarschieten is daar een wereldwijd voorbeeld van. Tijdens de jaarwisseling wordt – soms enigszins aangeschoten door het ruimhartig innemen van drank en spijs – een nieuw jaar vurig en schietend binnengehaald. Dit jaar zelfs een door bankiers en politici al vroegtijdig aangeschoten jaar.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.