de 10 verschillen rond in de war

Als de prunus rond de jaarwisseling bloeit dan denken wij dat de natuur in de war is. Wij denken dat de prunus in maart moet bloeien en . . dat doet ie ook en deed ie al altijd. Wij gebruiken de Romeinse kalender en die kende oorspronkelijk maar tien maanden. Het jaar begon met maart en dan bloeiden de prunus en alle andere bomen. Ruim voor onze jaartelling zijn januari en februari toegevoegd zonder overleg met de natuur. Niet beter wetend begint de prunus het nieuwe jaar met bloei en dan raken wij in de war.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.