Home / archiefcentraal / dansgroep ralda heeft vernieuwde site

dansgroep ralda heeft vernieuwde site

Dansgroep Ralda uit Raalte heeft een vernieuwde site. Op de site zie je heel overzichtelijk wat er voor nieuwigheidjes zijn, zoals bijvoorbeeld informatie over het orkest OpMaat. Dit is een nieuw orkest bij Ralda voor liefhebbers van wereldmuziek. De muziekstukken worden speciaal aangepast aan de bezetting van het orkest en het niveau van de orkestleden door de klassiek geschoolde docente Annika Meinsma. Zij studeert aan het Conservatorium in Enschede. Iedereen is welkom. Meer informatie over OpMaat vind je op www.ralda.nl.

Verder zijn er ook veel foto’s te vinden van verschillende dansen en ook van verschillende dansen op verschillende plekken. Zo kom je ook foto’s tegen van optredens in bijvoorbeeld Frankrijk en Hongarije. Naast foto’s zijn er ook een boel filmpjes te vinden. Ralda is ook te volgen op facebook, twitter en youtube. Neem dus eens een kijkje op ralda.nl.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.