Home / archiefcentraal / dance classics party in the longhorn wijhe

dance classics party in the longhorn wijhe

The Longhorn in Wijhe vormt op zaterdag 4 februari voor de vijfde keer het decor voor de Dance Classics Party Wijhe. Swingen op en genieten van de muziek uit de jaren 70, 80 en natuurlijk de klassiekers uit de Top 2000. Ook dit keer zijn er videoclips van toen te bewonderen op een groot videoscherm.

De organisatie ligt in handen van Jambalaya Soundservice, die eveneens de muziek en lichtshow verzorgd. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij ‘De Boer Schoenmode’ en ‘Slagerij Bergevoet’ in Wijhe. Onder de bezoekers worden weer enkele staatsloten verloot.

Meer informatie is op de vernieuwde website www.danceclassicswijhe.nl te vinden.

Lees ook

Nieuwe look voor Wereldwinkel Heino

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft de afgelopen maand gebruikt om de winkel een grote opknapbeurt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.