dance classics party in the longhorn wijhe

The Longhorn in Wijhe vormt op zaterdag 4 februari voor de vijfde keer het decor voor de Dance Classics Party Wijhe. Swingen op en genieten van de muziek uit de jaren 70, 80 en natuurlijk de klassiekers uit de Top 2000. Ook dit keer zijn er videoclips van toen te bewonderen op een groot videoscherm.

De organisatie ligt in handen van Jambalaya Soundservice, die eveneens de muziek en lichtshow verzorgd. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij ‘De Boer Schoenmode’ en ‘Slagerij Bergevoet’ in Wijhe. Onder de bezoekers worden weer enkele staatsloten verloot.

Meer informatie is op de vernieuwde website staging2.danceclassicswijhe.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.