coop compact tingen breidt bezorgservice uit

Bij Coop Compact Tingen in Luttenberg kan iedereen boodschappen online en bestellen en thuis laten betalen. Egbert Tingen, eigenaar van Coop Compact, geeft aan dat zij voor de producten die online besteld kunnen worden de normale en bekende scherpe prijzen rekenen. Deze activiteit vindt plaats onder de naam Telesuper Nijverdal.

De bezorgservice richt zich op een breed zakelijk en particulier publiek. Zowel kleine zakelijke bedrijven die een lunch willen bestellen als bedrijven die hun kantine dagelijks willen voorzien van de nodige verse producten zijn bij Coop Compact Tingen aan het juiste adres.

Niet alleen bedrijven en bijvoorbeeld ook meer dan honderd kinderdagverblijven weten via de bij Telesuper aangesloten supermarkten landelijk al goed te vinden. Zowel kleine- als grootschalige bestellingen zijn welkom, het bezorgmoment wordt gekozen door de klant. Voor de voorraad zijn grootverpakkingen verkrijgbaar. Dit is aantrekkelijk voor producten als plastic bekers, koffie, suiker, soep en frisdrank.

Coop Compact Tingen zorgt ervoor dat de producten gekoeld worden bezorgd en staat borg voor de kwaliteit met verse producten. De organisatie geeft aan de kwaliteit letterlijk te garanderen. Als een product niet voldoet aan de kwaliteit, krijgt de klant desgewenst zijn geld terug of hetzelfde product bij de volgende levering gratis. De producten en de levering voldoen aan de wetten en de normen van de warenwet en de h.a.c.c.p.

Alle leveringen zijn voorzien van een pakbon en betalen kan contant bij de chauffeur, door middel van automatische incasso of door mobiel te pinnen. Bedrijven en andere organisaties kunnen de rekening ook zelf overmaken.

Omdat Coop Compact Tingen de klant een uitgebreide service wil en kan bieden, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een bedrijfsfeest te voorzien van gebak, barbecue gerechten, hapjes schalen, wijnen, beertenders en verse groenten en fruit. Klanten die bijzondere wensen hebben worden hierin zo mogelijk bediend.

Voor degenen die mogelijk of zeker gebruik willen maken van de bezorgservice maar dit niet online willen regelen is het mogelijk een afspraak te maken en de wensen en eisen persoonlijk door te nemen.

Egbert Tingen vindt het logisch en belangrijk dat zijn klanten krijgen wat zij bestellen. Hiervoor worden alle producten die worden gepakt, gescand middels de streepjescodes voordat ze de krat ingaan. Een order is niet eerder afgerond voordat alle juiste producten zijn gepakt.

De reikwijdte van de bezorgservice is twintig kilometer. Dat betekent dat je vanuit bijvoorbeeld Raalte, Lemelerveld, Dalfsen, Mariënheem, Heeten en Laag Zuthem een beroep kan doen op de services van Coop Compact Tingen annex Telesuper Nijverdal. Bestel je voor 14.00 uur dan krijg je de volgende dag de levering op het afgesproken tijdstip. Voor grootbestellingen zit er een dag tussen.

Meer informatie is te vinden op: staging2.telesuper.nl