clubs zorgen voor bridgecursus voor beginners

De bridgeclubs uit Raalte, Heino, Olst, Wijhe en Wesepe starten op 30 januari met een bridgecursus voor beginners. Bridge staat bekend als het koningsspel onder de kaarten, draagt het etiket moeilijk en liefhebbers vinden dit vaak slechts ten dele waar.

Wie het spel goed uitgelegd krijgt, heeft het spel vaak voor de rest van het leven onder de knie. De bridgedocenten Gejo Peet, Rob Lemmerman en Huub Bruyns staan volgens eigen zeggen garant voor die goede basisopleiding. Na twee cursussen ‘Leer bridge met Berry Westra deel 1 en 2’ kun je je aan de bridgetafel aardig redden.

Wie meer info wil kan zich melden bij het secretariaat van een van de clubs of bij de cursusdocent. Laatstgenoemde is Huub Bruyns, hij is bereikbaar op 0570-592198 en h.bruyns@hetnet.nl.

De cursus neemt 12 maandagavonden in beslag en wordt gegeven in het Annahuis in Raalte. Deelname kost 95 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.