Home / archiefcentraal / claudia lafuente wint fotowedstrijd

claudia lafuente wint fotowedstrijd

Claudia Lafuente heeft de vorige ronde van de fotowedstrijd van Salland Centraal en De Fotograaf Raalte gewonnen. Zij stuurde de herfstfoto ‘Vader en zoon in een mooi herfstplaatje’ in.

“En een mooi plaatje is het”, stelt jurylid Clark Hueting. “Gezellig, spontaan en door de herfsttinten ook mooi kleurrijk.” Het thema Herfst heeft opvallend veel mooie foto’s opgeleverd, waardoor het een moeilijke keuze was voor Hueting om een winnaar aan te wijzen. “Dit is zo’n spontane foto. Je ziet gewoon dat vader en zoon pret hebben samen! Heerlijk een eindje wandelen, het was mooi weer, zoonlief natuurlijk graag op de schouders van pa!”

Claudia heeft een luxe fotoshoot in de Studio van De Fotograaf Raalte gewonnen. Behalve de shoot krijgt ze ook nog de proeffoto’s en een mooie vergroting aangeboden. Ook mee doen?

Het nieuwe thema is ‘winterse taferelen’. Meedoen is gratis en gaat heel makkelijk. Ga naar de site www.sallandcentraal.nl en klik hier op Fotowedstrijd De Fotograaf Raalte. Dan kun je de foto uploaden en je naamgegevens invullen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.