Home / archiefcentraal / cda onderwijs in hoftheater meest urgent

cda onderwijs in hoftheater meest urgent

Elly van Steen, fractievoorzitter CDA Raalte: “De discussie gaat nu over het multifunctionele deel van het gebouw; door een optimale invulling van dit multifunctionele deel moet er voor worden gezorgd dat de voorzieningen die in dit deel van het gebouw komen, uiteindelijk het resultaat hebben dat het gebouw als geheel rendabeler wordt. Dit laatste is dan ook als voorwaarde via motie aan het College van B&W opgelegd.

Tijdens de behandeling in de gemeenteraad werden een aantal suggesties gedaan door het CDA: bijvoorbeeld Drama onderwijs door Landstede, kinderopvang, wijkontmoetingsplek, gemeentelijke jeugdzorg, maar dus ook tijdelijke onderwijsvoorziening. Voorzieningen die door kleine aanpassingen tijdelijk of structureel in dit deel van het gebouw kunnen.

Gelijktijdig met de behandeling van dit agendapunt werden we door de basisschool de Linderte benaderd met hun probleem. Zij hebben eerder dan verwacht, huisvestingsproblemen voor een aantal van hun groepen. Waarschijnlijk vanaf 2014. Concreet betekent dit dat ze sneller lokalen nodig hebben dan volgens de prognoses en daarom ziet de fractie van het CDA de invulling van deze tijdelijke onderwijsvoorziening in het multifunctionele deel als belangrijkste en meest urgente van de mogelijke opties om te onderzoeken door het College van B&W.”

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.