cavv haarlese ondernemer van het jaar

De CAVV Zuid-Oost Salland mag zich een jaar lang de Haarlese ondernemer van het jaar noemen. Op de nieuwjaarsreceptie kreeg directeur Hans Verheul de bokaal uit handen van burgemeester Anneke Raven uitgereikt. Namens de verkiezingscommissie sprak John van der Ven de motivatie uit. Hieruit werd duidelijk dat de Cooperatieve Aan- en Verkoopvereniging Zuid-Oost Salland heeft bewezen dat de peilers van oudsher, namelijk kwaliteit en een sterke binding met haar leden en klanten garanties zijn voor een succesvol ondernemerschap, ook wanneer het bedrijf of de gehele branche wordt getroffen door meerdere crisissen.

De verkiezingscommissie was specifiek op zoek nar een bedrijf dat in staat bleek om een succesvolle bedrijfsvoering in stand te houden, ondanks alle bedreigingen en crisissen die in haar historie hebben plaatsgevonden.

CAVV Zuid-Oost Salland is de op één na kleinste voercoöperatie van Nederland, met zo’n 200 leden. Het mengvoederbedrijf levert zo’n 15 soorten voer voor melkvee, vleesvee, kalveren, paarden, geiten, schapen, lammeren, konijnen, zeugen, biggen, vleesvarkens, kuikens, eenden maar ook voor regenwormen.

Het brede assortiment in de winkels in Haarle en Heeten zorgt voor klanten uit de verre omtrek. Daarnaast worden de voeders geleverd aan alle soortgelijke winkels in Overijssel en Gelderland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.