carnavalswinkel lemelerveld geopend

Petra: “Een nog grotere winkel bomvol trendy kleding, pruiken, hoeden en een uitgebreid assortiment accessoires. En alles nét even voordeliger. Toppers dit jaar zijn foam-pakken van groente en fruit. Ga ’s verkleed als een wortel of banaan. Trendy voor de dames dit jaar zijn de sexy jurkjes en kleding met glitter en pailletten in diverse kleuren. Uw outfit is natuurlijk pas echt af met een bijpassende pruik of hoed en vergeet niet een kijkje te nemen bij de uitgebreide collectie accessoires.”

Ook op staging2.kaborij.nl weten de klanten Lemelerveld zeer goed te vinden. De pakketten gaan door heel Nederland en België. “Wij zijn trots op onze website! Het is een manier om ons assortiment te presenteren. Ik ben er dagelijks druk mee om deze te professionaliseren. Wekelijks worden er nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd. Het is ons streven om de voorraden goed op peil te houden. Zodat we het up to date houden, en teleurstellingen voorkomen. Ook dat gaat elk jaar weer een stukje beter.”

De openingstijden van de winkel zijn verruimd ten opzichte van vorig jaar.

Dinsdag t/m vrijdag van 13.30 – 18.00 uur. Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur en op vrijdagavond is er koopavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.