carnavalsshop formido weer geopend

Van kleding voor jong en oud tot confetti, van rare brillen tot grote toeters, alles wat met carnaval te maken heeft, is in de carnavalsshop van Formido te vinden. Deze heeft inmiddels weer de deuren geopend.

“Er is voor elk wat wils”, vertelt Edwin Schrijver, de bedrijfsleider van Formido Raalte die verder benadrukt dat naast individuele carnavalsvierders ook grote groepen prima terecht kunnen in de carnavalsshop. “Wij kunnen zo’n beetje alles leveren tegen de gekste prijzen. Onze voorraad is enorm en op bestelling kunnen we op zeer korte termijn leveren.”

Uiteraard is de carnavalsshop op dezelfde tijden geopend als de bouwmarkt. Tevens zijn alle carnavalisten op zaterdagavond 4 februari van 18.30 uur tot 21.30 uur welkom voor de unieke carnavalsmodeshow waarbij de nieuwste trends op carnaval getoond zullen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.