Home / archiefcentraal / buiza opnieuw clubkampioen in olst

buiza opnieuw clubkampioen in olst

In de strijd om de derde en vierde plaats was Uwe van der Beek te sterk voor Jaco Mol. De kwaliteit binnen de Olster vereniging lijkt vooral in de breedte te zitten. Dat uitte zich in veel spannende partijen, waarbij uiteindelijk toch weer de gebruikelijke namen kwamen boven drijven.

Na de clubkampioenschappen van afgelopen weekend kunnen de tafeltennissers niet lekker achterover gaan leunen: op 30 januari begint de voorjaarscompetitie weer. De Olster vereniging neemt met maar liefst zes team deel aan die competitie. Team 1 komt uit in de eerste klasse, team 2 in de tweede klasse, team 3 en 4 in de derde klasse en team 5 en 6 in de vijfde klasse. Voor team 1 en 2 is klassebehoud het streven, terwijl de teams 3 en 4 voor het kampioenschap gaan.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.