Home / archiefcentraal / bruinsma grote winnaar crossweekend

bruinsma grote winnaar crossweekend

Bij de dames was Hanneke Koenjer uit Mariënheem in vorm. Zij werd zowel in Heino als in Heeten tweede op de tien kilometer.

Ook Raaltenaar Edwin Ophof had een goed weekend. Hij werd derde in Heino en tweede in Heeten. De tweede plaats in Heino ging naar Jeroen Bonhof uit Raalte. Zwollenaar Bas Boekema werd derde in Heeten.

Bij de dames ging de winst op de tien kilometer in Heino naar Anita Spieker uit Deventer. In Heeten ging, niet geheel verrassend, de winst naar Tess Boekema uit Zwolle.

De vijf kilometer in Heino was zaterdag een prooi voor Melchior van de Pol uit Apeldoorn. Beste Sallander op deze afstand werd Jan Bosman. De Raaltenaar finishte als vijfde. Bij de vrouwen ging Marije Siemann uit Wijhe er zaterdag met de winst vandoor op de vijf kilometer. Jolien Schutte uit Olst werd tweede, Jikke Bolman uit Diepenveen derde.

Ook zondag had Melchior goede benen. Hij werd in Heeten tweede op de zes kilometer. Alleen Freek Lier was sneller. Bij de vrouwen ging de Diepenveense Jikke Bolman er met de winst vandoor op de zes kilometer. Een dag eerder werd zij al derde op de vijf kilometer in Heeten. Ivonne Wessels uit Steenwijk werd tweede, Marieke Brinkhuis uit Raalte werd derde.

Kijk voor alle uitslagen op www.mijninschrijving.nl

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.