brommers kiekn in cafe de baron

Café de Baron in Heino houdt op zaterdag 21 januari Goud van Oud met als thema ‘Brommers Kiek’n’. Aan de avond werken diverse vriendengroepen mee. Vriendengroep ‘Woarummenie’ bijt het spits af met de jaren ’70. “Dat was ook de tijd dat wij uitgingen en dus zijn we heel enthousiast en zijn al veel leuke herinneringen en anekdotes over tafel gegaan”, zegt Ans Stegeman.

“Wij hebben geprobeerd om diverse dingen van vroeger terug te laten komen. Waaronder een echte disjockey, uitsmijters, vinyl plaatjes. Er zal alleen maar muziek van deze tijd worden gedraaid. Ook zullen er wat oude brommers buiten staan. En zal er ook nog een verloting zijn met als hoofdprijs een bromfiets.”

Dus trek je brommer van stal, zoek je spijkerjasje en je discobroek op en kom zaterdag 21 januari naar Heino. En net als vroeger begint de avond om 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.