broer en zus boekema winnen scc

Bas en Tess Boekema uit Zwolle hebben dit weekend het Sallands Cross Circuit 2011-2012 op hun naam gezet. Beiden werden eerste in het algemeen klassement op de tien kilometer voor lopers tot 40 jaar. Bas moest in Lemelerveld wel Raaltenaar Edwin Ophof voor laten gaan, maar zus Tess had geen problemen op de 10 kilometer bij de vrouwen. Sterker nog, het ging haar erg gemakkelijk af. “Gisteravond uit geweest en vandaag prima wedstrijdje gelopen. Eerste in een tijd van 42.17”, liet ze via Twitter weten.

In het algemeen klassement op de tien kilometer voor dames 40+ eindigde Anita Spieker uit Deventer eerste. Thea Klink uit Laag Zuthem werd tweede. Bij de heren tussen de 40 en 49 jaar finishte Peter Bruinsma uit Nijverdal als eerste. Raaltenaar Edwin Ophof werd tweede. Deventenaar Marten van der Veen werd eerste bij de 50-plussers, gevolgd door Andre Nij Bijvank uit Haarle.

In het klassement voor vrouwen tot 40 jaar werd Jikke Bolman uit Diepeveen eerste op de 5 kilometer. Lotte Huiberts werd tweede. Bij de 40-plussers won Jolien Schutte uit Olst.

Op de 5 kilometer voor heren tot 40 jaar werd Martin Breunissen uit Raalte eerste. Bij de heren tussen de 40 en 49 jaar won Melchior van der Pol uit Apeldoorn. Tweede werd René van Weezep uit Nijverdal. Bij de heren vanaf 50 jaar ging de eindoverwinning naar Raaltenaar Rudy Brinkman.

Bekijk alle uitslagen van de Ten Broeke Crossloop in Lemelerveld op staging2.mijninschrijving.nl Het eindklassement van het Sallands Cross Circuit 2011-2012 vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.