Home / archiefcentraal / broeklandse crossloop gaat door het bos

broeklandse crossloop gaat door het bos

De Raalte Plaza JSC Crossloop, die op zondag 15 januari gehouden wordt in Broekland, gaat deels door het bos. De Crossloop bestaat uit vier afstanden, namelijk 1, 3,4, 5,4 en 10 kilometer. De Raalte Plaza JSC Crossloop maakt deel uit van het Sallands Cross Circuit.

De 3,4, 5,4 en 10 kilometer vallen onder het Salland Cross Circuit. Het Sallands Cross Circuit trekt veel extra deelnemers, zo blijkt uit de crosslopen die al gelopen zijn. De start is op het sportpark in Broekland. De route gaat over onverharde wegen en over de bospaden van natuurgebied het Neppelenbroek. De kilometer gaat dit jaar voor het eerst door het bos in plaats van over de sportvelden.

De start van de 1 en 3,4 kilometer is om 10.45 uur, de 5,4 kilometer start om 11.20 uur en de 10 kilometer om 11.30 uur. Inschrijven kan via www.mijninschrijving.nl Dit kan tot zaterdagavond 14 januari 22.00 uur.

Daarnaast kun je je zondagmorgen 15 januari vanaf 10.00 uur inschrijven bij het Horsthuis, op het sportpark in Broekland. Het inschrijfgeld voor de 1 kilometer is 1 euro, voor de 3,4 km 2 euro en voor de twee langere afstanden 5 euro.

Voor iedere deelnemer staat er na afloop een beker warme chocomelk klaar. Voor de jeugd tot en met 15 jaar is er een herinneringsmedaille. De prijsuitreiking vindt plaats gelijk na de crossloop. Voor de 1 en 3.4 kilometer om 11.10 en voor de 5 en 10 kilometer is dit om 12.30 uur.

In het Horsthuis staat de deelnemers voldoende kleed- en douchegelegenheid ter beschikking. Deelname aan de Raalte Plaza JSC Crossloop is op eigen risico. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Hutten via 0570-531559.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.