brand verwoest boerderij stobbenbroekerweg

Een woordvoerder van de brandweer liet rond 17.00 uur al weten dat de boerderij als verloren kan worden beschouwd. De schuren op het erf hebben volgens diezelfde woordvoerder geen moment gevaar gelopen. De paarden die in de schuren gestald stonden, werden het weiland ingestuurd.

De oorzaak van de brand moet vermoedelijk in de omgeving van de CV-ketel gezocht worden. Bij de brand hebben zich geen persoonlijke ongevallen voorgedaan. Samen met een omstander heeft de brandweer nog wat foto’s en een laptop weten te redden.

Door de brand werd een deel van de Stobbenbroekerweg afgesloten voor verkeer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.