bijna 18000 euro voor sallandse verenigingen

De Sallandse evenementen hebben het afgelopen halfjaar maar liefst 17.600 euro aan subsidie bij elkaar gesprokkeld bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Vereniging Fanfare Sint Caecilia in Heeten mocht het grootste bedrag bijschrijven. De vereniging kan namelijk in totaal 5.500 euro tegemoet zien voor instrumenten en kleding.

Vereniging Fotoclub Salland krijgt 2.500 euro, Stichting Virtueel Museum Raalte en Christelijk Gemengde Zangvereniging Looft den Heer krijgen beide 1.150 euro. Stichting Popcultuur Raalte kan 1.000 euro tegemoet zien voor ‘De Wraak van Salland’.

Ook diverse verenigingen in Olst-Wijhe krijgen geld van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Toneelvereniging Herman Heijermans krijgt 2.300 euro, Stichting Vereniging Comité Wijhe 2.500 euro en Vereniging Popkoor Interval 1.500 euro.

De toegekende bedragen zijn garanties. Dit betekent dat de bedragen op basis van een afrekening worden uitgekeerd, dus pas als het project heeft plaatsgevonden en alleen als het achteraf nodig blijkt. Voor apparatuur, kleding en instrumenten wordt een percentage van de totale kosten toegekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.