bestuurder laat beschadigde auto achter

De bestuurder van een personenauto heeft zijn voertuig in de nacht van woensdag op donderdag, of donderdagmorgen, zwaar beschadigd achtergelaten. Bij de stoplichten op de N35 bij Heino-Zuid staat de auto geparkeerd op de middengeleider van de Berkendijk. Op de rijbaan uit de richting Raalte liggen brokstukken, ook heeft de auto een flink brandstofspoor op het wegdek getrokken.

Rijkswaterstaat en politie kunnen niet vertellen wat er gebeurd is. De politie heeft in de afgelopen nacht en vanmorgen geen meldingen van ongevallen op deze plek gehad. Passerende automobilisten hebben de politie geïnformeerd over de aanwezigheid van het voertuig. Een medewerker van Rijkswaterstaat heeft al laten weten dat het voertuig door een bergingsvoertuig afgesleept wordt. Vermoedelijk is de politie de eigenaar van het voertuig snel op het spoor, het kenteken zit namelijk nog op de auto.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.