bakkerij van der most opent in dedemsvaart

Bakkerij Van der Most heeft vorige week een winkel geopend aan de Markt in Dedemsvaart. Eigenaren Anton en zoon Mark Van der Most besloten een vierde filiaal te openen naar aanleiding van de succesvolle start van het filiaal in Raalte.

“Dedemsvaart is een welkome aanvulling op onze bestaande zaken in Lemelerveld, Dalfsen en Raalte”, vertelt Mark. “Een marktgebied dat ik goed ken vanuit het verleden”, vult Anton aan. “Wij hebben veel vertrouwen in ons concept en de behaalde resultaten geven aan, dat ons vertrouwen gegrond is.”

Bakkerij van der Most, is een ambachtelijke bakkerij die alles in eigen bedrijf maakt en haar filialen bevoorraad vanuit de centrale bakkerij in Lemelerveld. Mark: “Wij bestaan nu 25 jaar. Ik heb nog een lange weg voor mij en ga graag uitdagingen aan. Het openen van dit filiaal in Dedemsvaart is er daar ééntje van.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.