badmintonvereniging heeten geeft clinics

Badmintonvereniging Heeten verzirgt op zondag 22 en 29 januari en op 5 en 12 januari badmintonclinics voor de jeugd van 8 tot 18 jaar. De trainingen worden gehouden in Sporthal Heeten en duren van 9.00 tot 10.30 uur. Deelname is gratis, rackets zijn aanwezig.

Er is een gevarieerd en opbouwend programma opgezet door de (jeugd)trainers van de club. Je gaat niet alleen badmintonnen, maar krijgt ook speluitleg en behendigheidsoefeningen. Heb je eenmaal de smaak te pakken van het badmintonnen, dan mag je je kunsten vertonen in een afsluitend jeugdtoernooi op zondag 19 februari met leuke prijzen.

Aanmelden kan via bestuur.bvh@live.nl of via 0572-382104. Geef ook even je leeftijd door. Kijk voor meer informatie op staging2.heeten.info

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.