Home / archiefcentraal / automobiliste ziet voetganger over het hoofd

automobiliste ziet voetganger over het hoofd

Een oudere vrouw is maandag rond 17.30 uur aangereden door een auto. Vermoedelijk werd de vrouw over het hoofd gezien door een automobiliste, die haar voertuig achterwaarts wilde inparkeren bij de kinderopvang aan de Weseperweg in Heeten.

Op de stoep, die de auto over moest steken, liep echter een ouder echtpaar. De vrouw van het echtpaar werd door de auto aangereden en kwam ten val. De vrouw liep verwondingen aan haar been op en werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.