auto op de kop van de dijk

uurde een auto die van achteren aangereden werd en daardoor vervolgens op de kop onder aan de dijk belandde.

Volgens de bestuurder van het achterop gebotste voertuig, gingen de auto’s voor hem plotseling op de rem. Hij kon zijn voertuig niet meer op tijd tot stilstand brengen. Kort overwoog hij nog om in een uitwijkmanoeuvre zijn voertuig naar de andere rijbaan te sturen, maar was bang voor tegemoetkomend verkeer. Hierop koos hij uit twee kwaden: Hij botste op de auto voor hem.

De bestuurster van de auto die onder aan de dijk terecht kwam, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Deventer gebracht. De bestuurder die de achterop gebotste auto bestuurde, is ongedeerd gebleven.

De politie heeft het verkeer na het ongeval over één rijbaan geleid. Hierdoor ondervond het passerende verkeer enig oponthoud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.