arnout wint de wedstrijd van de week

Arnout heeft de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Samen met Marian en Lincy voorspelde hij de uitslag van het duel tussen Heeten en TVC ’28 goed, bij loting bleek Arnout de gelukkigste. Heeten verloor zondagmiddag met 1-2 in eigen huis van de nummer twee van de Tweede Klasse J.

Het begin van het duel was duidelijk voor de bezoekers uit Tubbergen. Binnen tien minuten stond het 0-2. Toen in de twaalfde minuut een penalty aan de neus van de thuisploeg voorbij ging, leek het doemscenario zich volledig te voltrekken.

Die penal (en vermoedelijk de goal die daaruit zou volgen) kost Heeten aan het eind van het duel een punt, want het werd uiteindelijk 1-2.

En dat punt, dat konden twee van de drie Sallandse teams in de competitie goed gebruiken. Heeten staat namelijk onderaan de ranglijst en heeft heel snel punten nodig. Als Heeten TVC van punten had onthouden, had ze Heino van een uitstekende dienst voorzien. Heino was dan namelijk verder losgekomen van de nummer twee. Maar ja… Als…

Woensdag om 12.00 uur presenteren we weer een gloednieuwe Wedstrijd van de Week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.