Home / archiefcentraal / amerikaans jokeren naar de schalm

amerikaans jokeren naar de schalm

Het wekelijkse middagje Amerikaans Jokeren in dienstencentrum De Veenhorst verhuist per donderdag 5 januari naar gemeenschapscentrum De Schalm in Mariënheem. Deze middagen worden georganiseerd door Gerard Nijboer en Dora Boksebeld.

Een deel van De Veenhorst wordt momenteel verbouwd, zodat De Parabool er kan starten met een winkel en een bakkerij. “Een uitkomst voor Mariënheem”, vinden Gerard en Dora. “Nu heeft Mariënheem geen enkele winkel meer, maar zo meteen kan men weer in eigen dorp boodschappen doen.” De herinrichting van De Veenhorst betekende echter wel dat de twee zich genoodzaakt zagen om hun jokermiddagen naar De Schalm te verhuizen. “We krijgen er wel een wat grotere zaal voor terug.” De eerste kaartmiddag in De Schalm is op donderdagmiddag 5 januari. Aanvang is om 13.30 uur. Iedereen die van jokeren houdt, is van harte welkom.

Voor meer informatie kan men terecht bij Dora Boksebeld, tel: 361121 of Gerard, tel: 353428.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.