alcoholvrije jongerenfeesten in zaal dijk

“We gaan niet het risico lopen dat iemand van 16 een biertje haalt aan de bar en het vervolgens aan zijn vriendje van 15 geeft.” Tassen en jassen worden gecontroleerd bij binnenkomst op alcohol en drugs.

Het Make Your Moves feest duurt van 20.00 tot 0.30 uur. Een aantal weken geleden kwam de organisatie van Make Your Moves in contact met horecaondernemer Roelof Dijk, die in Lemele Zaal Dijk exploiteert. Dijk was meteen enthousiast en stelde zijn bedrijf beschikbaar voor de jongeren. “Ik ondersteun het initiatief om jongeren bekend te maken met veilig uitgaan.”

De laatste hits van de DJ’s, een cameracrew die verslag doet en als extra kersje op de taart optredens van bekende artiesten, zoals rapper Yes-R. Molenaar: “Ouders hoeven absoluut niet ongerust te zijn dat hun kind niet in goede handen is op een van onze feesten. We hanteren het Zero Tolorance beleid. Geen drup alcohol, geen drugs en alle vormen van agressie worden zeer strikt in de gaten gehouden.”

Molenaar sluit af: “Ouders zijn van harte welkom om even door de deuren te gluren om te kijken hoe het er aan toe gaat. Maar naar binnen kan natuurlijk niet. Het gaat er nu net om dat de jongeren zich lekker kunnen gedragen, zonder een blik van de ouders.”

Voor meer informatie kun je op staging2.makeyourmoves.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.