al wandelend vogelzang herkennen

Wie het verschil niet hoort tussen het gezang van een koolmees, pimpelmees of heggemus kan dit jaar weer bij IVN Raalte terecht. De vereniging voor natuur- en milieueducatie houdt de komende maanden namelijk weer de cursus Vogelzang.

De acht weken durende cursus wordt gehouden in de maanden maart en april. De cursussen worden bij voldoende deelname gegeven op dinsdag-, vrijdag- en zaterdagochtend. De startdata zijn 6, 9 en 10 maart.

Al wandelend ga je op pad door vogelrijke gebieden rond Raalte, om zo vogelgeluiden te leren herkennen. De wandelingen duren van 09.00 uur tot ongeveer 10.15 uur. De kosten bedragen voor leden 7,50 euro en voor niet-leden 15 euro.

Eind februari worden de nieuwe cursisten uitgenodigd voor een gezamenlijke informatie- en startavond. Aanmelden kan bij Louis Slurink, (0572-392124 of louisslurink746@gmail.com) en Agnes Walraven (raafwalraven@ziggo.nl). Opgeven moet voor 10 februari. Vergeet niet te vermelden op welke dag je de cursus wilt volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.