ajax gaat sowieso winnen

Het lijkt wel alsof er een groep hooligans langs de skatebaan in Raalte loopt. Luid zingend, sjaaltjes van Ajax om de nek en met de handen in de lucht komen de leerlingen van groep 7 en 8 van de Bolster het parkeerterrein van de voormalige Karwei oplopen. Met de Ajacieden voorop natuurlijk. Op de vraag wie er gaat winnen antwoorden de kinderen in koor: “Ajax natuurlijk”.

Toch zijn de meningen daarover verdeeld. Want in de groep zit ook een aantal Feyenoord- en FC Twente-supporters. Het maakt hen niet uit wat de uitslag wordt, als Ajax maar verliest.

Iets over half twaalf staan de kinderen te trappelen om de bus in te mogen. “Vanmorgen waren ze best zenuwachtig”, zegt hun lerares. “Maar we hadden vanmorgen een gewoon lesprogramma. Ze hebben zelfs nog een toets gemaakt. Ik ben benieuwd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.