activate wint eerste wraak ronde

Alle aanwezigen kregen de kans voor twee euro een stem te kopen die ze vervolgens uit mochten brengen op een van de vier optredende bands. Of Activate de beste was in haar optreden? Dat is zeer smaakafhankelijk. De band was er in elk geval in geslaagd het meeste publiek mee naar de kroeg te krijgen dat ook nog eens bereid was op haar te stemmen.

Voor Activate snijdt het mes daarom aan twee kanten. Ze gaan niet alleen door naar de halve finale, maar krijgen ook meteen al het geld van de poule voor stemmen. Voor de Gouv en de organisatie sneed het mes ook aan twee kanten. Het ‘goksysteem’ van De Wraak zorgde voor een volle bak. Ondanks The Voice en ondanks Danceclassics in Lampe was het mutjevol in de Gouv. Dat voorbeeld moeten andere deelnemende bands nadoen. Volgende week staat de Wraak in café Vosman in Nieuw Heeten.

De tweede halve finalist wordt in de loop van de week bekend gemaakt. Zo snel als mogelijk worden videobeelden van studenten van Landstede online gezet. Thuispubliek maakt dan uit wie de tweede halve finalist is.

Voor meer info over de Wraak, zie dewraakvansalland.nl en het dossier dat aan dit verhaal vast zit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.