aanmoedigingsprijs handbalster loes oortwijn

Handbalster Loes Oortwijn van GIBO Groep Kwiek heeft de aanmoedigingsprijs voor de jeugd gewonnen tijdens de sportverkiezingen van de gemeente Raalte. Loes is handbaltalent, speelt bij Kwiek al landelijk eredivisie en het is niet ondenkbaar dat ze naar nog hogere regionen vertrekt.

Loes’ concurrenten waren Teije ten Den (Rohda) en Lieke Muller (AV Salland). Zware concurrentie dus, want Teije speelt de sterren bij Rohda van de hemel en Lieke is een zeer getalenteerde meerkampster.

Henny Nijboer reikte namens de jury de prijs uit. Hij roemde de talenten niet alleen om hun tomeloze inzet, maar ook omdat ze hun prestaties in een klimaat leveren waarin ze niet echt in de watten gelegd worden als topsporters. Nijboer noemde met name het Carmelcollege als sportvriendelijke opleiding, “maar een echte topsportschool, gekoppeld aan een opleiding, dat hebben we nog niet in Raalte.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.