86 mille voor nieuwe draadjes gemeentehuis

De gemeente Raalte wil binnenkort voor 86.600 euro aan nieuwe netwerkkabels aanschaffen. De bekabeling in het gemeentehuis, op de gemeentewerf en in zwembad Tijenraan is namelijk broodnodig aan vervanging toe. Er moet namelijk goed draadloos gewerkt kunnen worden. Medewerkers van de gemeente hebben namelijk een iPad gekregen om zo ‘papierloos’ te kunnen vergaderen.

Bij de invoering van dat draadloos netwerk bleek echter dat de dekking van het netwerk niet goed was, ook liet de snelheid veel te wensen over. Als noodoplossing werden er netwerkswitches boven plafonds geplaatst. Bij inspectie van de brandweer bleek echter dat die oplossing onacceptabel en brandgevaarlijk is.

Het college van B&W stelt daarom de gemeenteraad voor om voor 86.600 euro aan nieuwe bekabeling aan te leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.