Home / archiefcentraal / 500e lid rood geel rohda 8 grote winnaar

500e lid rood geel rohda 8 grote winnaar

Vijftien veldteams van Rohda Raalte deden afgelopen zondag een gooi naar de felbegeerde fair-playcup. Voorafgaand aan de wedstrijden had Rood-Geel inschrijfformulieren voor lidmaatschap van de supportersvereniging uitgereikt aan alle deelnemers. Rohda 21 werd massaal lid, namelijk met 27 man. Aan het einde van de dag werd zelfs de 500-grens gehaald. Ritchie Lubeck van Rohda 9 mag zich het 500ste lid van de supportersvereniging noemen.

Enkele dagen voorafgaand aan het toernooi plaatste Rohda Raalte 8 al een foto op Twitter met de beker in handen en dat bleek geen misplaatste arrogantie.

In de ochtendeditie streden de poulewinnaars Rohda Raalte 4 en Rohda Raalte 8 om de eerste plaats. Het vierde won uiteindelijk na penalty’s, maar dat maakte de sportievelingen van Rohda 8 niets uit. Zij waren ook uitermate tevreden met de tweede plek. ’s Middags belandde ook het middagteam van Rohda Raalte 8 in de finale. Dit keer trok het team wel aan het langste eind.

Uiteindelijk ging Rohda 8 er ook nog eens, samen met team Rein Haerlman, met de fair-playcup vandoor. We begrepen dat de Fair-play cup, de Gouveneur ook heeft overleefd. Of het nou de familie Haerlman of Rohda 8 was die daar feest vierde laten we maar even in het midden.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.