500e lid rood geel rohda 8 grote winnaar

Vijftien veldteams van Rohda Raalte deden afgelopen zondag een gooi naar de felbegeerde fair-playcup. Voorafgaand aan de wedstrijden had Rood-Geel inschrijfformulieren voor lidmaatschap van de supportersvereniging uitgereikt aan alle deelnemers. Rohda 21 werd massaal lid, namelijk met 27 man. Aan het einde van de dag werd zelfs de 500-grens gehaald. Ritchie Lubeck van Rohda 9 mag zich het 500ste lid van de supportersvereniging noemen.

Enkele dagen voorafgaand aan het toernooi plaatste Rohda Raalte 8 al een foto op Twitter met de beker in handen en dat bleek geen misplaatste arrogantie.

In de ochtendeditie streden de poulewinnaars Rohda Raalte 4 en Rohda Raalte 8 om de eerste plaats. Het vierde won uiteindelijk na penalty’s, maar dat maakte de sportievelingen van Rohda 8 niets uit. Zij waren ook uitermate tevreden met de tweede plek. ’s Middags belandde ook het middagteam van Rohda Raalte 8 in de finale. Dit keer trok het team wel aan het langste eind.

Uiteindelijk ging Rohda 8 er ook nog eens, samen met team Rein Haerlman, met de fair-playcup vandoor. We begrepen dat de Fair-play cup, de Gouveneur ook heeft overleefd. Of het nou de familie Haerlman of Rohda 8 was die daar feest vierde laten we maar even in het midden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.