500 euro voor stichting aed wesepe

De organisatoren van het Nieuwjaarsfeest in Wesepe hebben onlangs een cheque van 500 euro overhandigd aan Stichting AED in Wesepe. Hiermee willen zij de stichting ondersteunen in de kosten van het onderhoud van de AED-apparaten. Marion Bosman en Johan Kloosterboer, beide bestuurslid van Stichting AED Wesepe, namen de cheque in ontvangst uit handen van Alieke Schreur en Marjolien Roesink.

Het feest werd georganiseerd door een gelegenheidscomité van jonge Wesepenaren. In totaal wisten circa 140 mensen in nieuwjaarsnacht de weg naar Bosgoed Wesepe te vinden. De organisatoren zijn tevreden over het verloop en zijn van plan om het feest, in overleg met Bosgoed Wesepe, opnieuw te organiseren voor de volgende nieuwjaarsnacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.