Home / archiefcentraal / 500 euro voor stichting aed wesepe

500 euro voor stichting aed wesepe

De organisatoren van het Nieuwjaarsfeest in Wesepe hebben onlangs een cheque van 500 euro overhandigd aan Stichting AED in Wesepe. Hiermee willen zij de stichting ondersteunen in de kosten van het onderhoud van de AED-apparaten. Marion Bosman en Johan Kloosterboer, beide bestuurslid van Stichting AED Wesepe, namen de cheque in ontvangst uit handen van Alieke Schreur en Marjolien Roesink.

Het feest werd georganiseerd door een gelegenheidscomité van jonge Wesepenaren. In totaal wisten circa 140 mensen in nieuwjaarsnacht de weg naar Bosgoed Wesepe te vinden. De organisatoren zijn tevreden over het verloop en zijn van plan om het feest, in overleg met Bosgoed Wesepe, opnieuw te organiseren voor de volgende nieuwjaarsnacht.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.